Sistemul medical românesc „POATE FI” schimbat în bine, este concluzia specialiștilor reuniți la Conferința Națională „Optimizarea, Performanța și Calitatea în Sănătate”

Decidenții sunt interesați de provocările și de opiniile participanților la eveniment. univ. dr. Petru Armean, Consilier al Ministrului Sănătății, Emanuel Ungureanu, Vicepreședinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților și dr. Adrian Wiener, membru în Comisia de Sănătate din Senat au avut prezentări și apoi au participat la toate lucrările conferinței, pe parcursul celor două […]

Bogdan Puscas – Noua legislatie in domeniul achizitiilor publice

Anuntam participarea in calitate de lector a Presedintelui ANAP, Bogdan Puscas Consilier personal al Primului Ministru 2015- 2016,  Managing Partner la Auctions World SRL 2012- 2015,  Director la Ministerul Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului 2011- 2012,  Consilier de integrare la Autoritatea Naţională de Control 2004- 2006.

Dr Adrian Nicolae Grom – Si undeva..in decorul medical.. intre indicatori.. medicul de familie!

Avem bucuria de a fi din nou alaturi de noi in calitate de lector al conferintei medicul de familie Adrian Nicolae Grom, Vicepresedinte al  Asociaţiei judeţene a medicilor de familie/medici generalişti Vaslui si Vicepresedinte al Federatiei Nationale a Patronatelor Medicilor de Familie. Dr. Adrian Nicolae Grom va sustine prezentarea “Si undeva..in decorul medical.. intre indicatori.. medicul de familie!”

Paginile evenimentului- Facebook și Twitter

Vă invităm să dați Join/Share paginilor evenimentului-

https://www.facebook.com/CMSHoustonNPA/?fref=ts

https://twitter.com/optimizare_CMS

Canalul video Youtube

Va invitam sa ne urmariti ultimele materiale video pe Youtube (click aici)